Hi!

Our website is live and we have something to say // Мы запустились и делимся нашими мыслями

We are exited to launch our website today!
This is our first experience of creating a functional cross platform and cross device website using custom CSS.
Kira: No matter how you love doing whatever you are doing, you have to try new things. I love print, and I've spent a lot of time trying to avoid digital as long as I could. But the day has come, and we needed few alterings to our raw site template, so we started getting further and further into coding and loved it!
Veronika:
I fear math, I fear physics, I fear typography as well. So I was never interested in coding, as it looked like a perfect fear cake for me.
Intersection: Coding is fun. It gets more and more interesting. You can badly shift your eating and sleeping patterns because of it. You are never finished, as soon as you figure out one thing, you need to research another. It is not that scary. Practice makes perfect.
//
Наконец-то мы запустили сайт!
Впервые мы выступали не только в роли дизайнеров, но и как верстальщики.
Кира: Для того, чтобы развиваться в том, что ты делаешь, необходимо пробовать новое. Я огромный любитель всего печатного (книг, журналов, плакатов). Не касаться digital-а было моим немым девизом. Но пришло время делать наш сайт без сторонней помощи, и CSS оказался не просто не страшным, а ещё и интересным.
Вероника:
А я боюсь всего, что связано с цифрами. Боюсь математики, физики и даже типографики. Именно поэтому я всегда избегала кодирования. Как его можно не бояться? Это не патриотично. Вдруг перекодируют? Закодируют? Раскодируют? Я за скрепы.
Intersection: Коды – это интересно. Это логично. Можно забыть о еде и сне, разбираясь, как сделать так, чтобы все элементы на твоей странице не сбивались в кучу. В итоге, чувствуешь себя победителем, смотря на то, что получилось.